Hosszabbítás

A bérleti időszak lejártakor lehetőség van a babamérleg bérlés hosszabbítására.

A hosszabbítás díja:
2.000,- Ft /+1 hónap
4.000,- Ft /+2 hónap
5.000,- Ft /+3 hónap
Minden megkezdett hónapot fizetni kell.

A kaució természetéből következik, hogy az végig nálunk marad, nem kezdjük “elolvasztani” a hosszabbítás díjával szemben, így hosszabbítás esetén annak díját be kell fizetni. Erre 3 lehetőség van, személyes befizetés, bankkártyás és PayPal-os fizetés.

Személyes befizetés
Ezesetben a hosszabbítás díját készpénzben be kell hozni hozzánk, Budapest, IX. kerületi címünkre: 1091 Budapest, Ifjúmunkás utca 10. Előtte telefonon időpont egyeztetés szükséges. A mérleget nem kell visszahozni a hosszabbítás adminisztrációjának idejére.

Bankkártyás vagy PayPal-os fizetés:
Ha szeretnéd élvezni az elektronikus ügyintézés előnyeit, kényelmét, lehetőség van oldalunkon bankkártyával vagy PayPal-lal történő fizetésre. A fizetés során átirányítunk a PayPal fizetőoldalára. Gyors, egyszerű és biztonságos. A fizetés közvetlenül a PayPal által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a mi weboldalunkon. A kártyád, illetve a mögötte álló számlád adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nem kerülünk birtokába, abba betekintést nem nyerhetünk.

Válaszd ki az alábbi lehetőségek közül, hogy hány hónapra szeretnéd a hosszabbítást, majd nyomd meg alatta a “Buy Now” nyomógombot:


babamérleg bérlés hosszabbítás
Kívánunk sok örömet a baba szoptatásához, fejlődéséhez!